Volledig scherm
© AD

Kitesurfer Roderick Pijls en boer Joris van Lierop morgen in De Ochtend Show to go

De ‘tussen de kippen opgegroeide’ boer Joris van Lierop en Kitesurfer Roderick Pijls zijn onder andere maandag te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Joris van Lierop komt vertellen over de boeren demonstraties bij de landelijke provinciehuizen die morgenochtend zullen plaatsvinden. Kunnen we morgen weer dikke files verwachten door de trekkers?

Kitesurfer Roderick Pijls is een echte daredevil. Samen met fotograaf Rein Rijke vertrekt hij morgen naar IJsland om in een enorme vulkaankrater te kitesurfen.

Daarnaast doet verslaggever Jeroen Schmale live verslag vanuit India over het staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Ook praten we met Martijn Schwillens over het verdwijnen van profclubs in Nederland, terwijl we dit jaar het 65-jarige bestaan van het betaald voetbal vieren. Tot slot skypen we met Majoor Ronald Verkuijl over de gigantische Amerikaanse leger transporten die plaatsvinden in Nederland.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Zorgpremies omlaag bij grote verzekeraars en tóch zijn veel mensen duurder uit
    VIDEO

    Zorgpre­mies omlaag bij grote verzeke­raars en tóch zijn veel mensen duurder uit

    VGZ verlaagt zijn zorgpremie met 1 euro tot 119,95 euro per maand, maakt de zorgverzekeraar vandaag bekend. Zilveren kruis doet daar met een verlaging van 1,50 nog twee kwartjes bovenop. Zorgverzekeraar CZ rekt de verlaging zelfs op tot 3,85 euro, naar 120,95 euro per maand. Alleen doordat de korting op de collectieve verzekering deels wordt afgeschaft, zullen veel verzekerden uiteindelijk tóch meer kwijt zijn als zij bij hun huidige verzekering blijven.