Een kunstkerstboom bij Intratuin is dit jaar gemiddeld 10 procent duurder dan vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Een kunstkerstboom bij Intratuin is dit jaar gemiddeld 10 procent duurder dan vorig jaar. © ANP XTRA

Klant moet beurs extra trekken voor duurdere kunstkerstboom (en doet dat ook)

De kunstkerstboom is dit jaar flink duurder. Inflatie en hoge transportkosten zorgen ervoor dat de prijs van grotere nepbomen tientjes hoger is dan vorig jaar. Het lijkt klanten niet te weerhouden van het kopen van een boom. En we kopen en zetten 'm ook eerder op.

3 reacties

 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  Gelukkig heb ik die van mij al meer dan 10 jaar (en zal hij naar verwachting ook nog vele jaren meegaan). Ik heb destijds ook een dure gekocht (paar honderd euro), maar deze heeft zichzelf al ruimschoots terugverdiend.
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Om steeds te vermelden dat dit of dat (flink) duurder is geworden is eigenlijk onnodig...een bericht is genoeg ALLES is duurder geworden...en een deel van die verhogingen is dieverij..ff extra uitknijpen..bij een super: 6 literpakken chocomelk, de echte, voor 4.99 ! Volgende week na Sint weer bijna 2 euro per pak..! Zegt genoeg over de woekerwinsten!
 • Henk Renzebrink

  2 maanden geleden
  Zo slecht hebben we het nog niet. Dat de kerst eerder begint of althans het "voorspel" verbaast mij niet. Sinterklaas en z'n knecht Zwarte Piet is nee wordt verleden tijd en zal denk ik op termijn helemaal verdwijnen door al het gedoe rond zwarte Piet. Het is niet anders en voorlopig hebben we de gezellige dagen rond kerst nog en daar (mag) verheug ik mij op.
 1. Operaties op de tocht door gedonder tussen ziekenhuizen en bonden: 'We zijn geen vrienden nu’
  onderhandeling mislukt
  2

  Operaties op de tocht door gedonder tussen ziekenhui­zen en bonden: 'We zijn geen vrienden nu’

  In de Nederlandse ziekenhuizen staan diverse operaties op de tocht als gevolg van de stukgelopen onderhandelingen tussen de vakbonden en de werkgever. Zorgmedewerkers staan in de startblokken om over circa twee weken ‘zware acties’ te voeren. Daaronder valt het uitstellen van niet-acute zorg, zegt vakbond NU’91. ,,Het zal als de werkgever niet toegeeft een lange strijd worden. We zitten echt in een impasse.”