Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Klant schrijft negatieve recensie over bedrijf, vriendin van eigenaar neemt wraak en plaatst naam klant op pedojaagsite

Een 27-jarige Amsterdamse was woedend over de negatieve recensies van een ontevreden klant over het Udense bedrijf van haar vriend. Ze plaatste daarom zijn naam, adres en telefoonnummer op een webpagina voor pedojagers en beweerde dat de man een meisje van 13 lastig viel. ,,Ik wist niet hoe ik hem anders moest pakken”, vertelde ze woensdag tegen politierechter C. Zandbergen in Den Bosch.

8 reacties

 • Johan Dee

  2 maanden geleden
  Iemand die een ander vals beschuldigt en zelfs naam,adres en telefoonnummer publiceert, mag van mij geruime tijd de gevangenis in. Dit soort dingen gaat een eigen leven leiden en de beschuldigde kan daar vreselijk veel problemen met krijgen, mogelijk zelfs bedreigd worden. Dus een grote geldelijke vergoeding zou daarnaast op z'n plaats zijn!
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Even een zijsprong: tegenwoordig wordt je echt doodgegooid met verzoeken, vragen en zelfs eisen om recensie en feedback. Als een bedrijf gewoon normaal werkt tot tevredenheid van klanten moet het ineens tot en met 5 sterren worden ‘gehonoreerd’. Niks daarvan, je betaalt en bedrijf moet dienst of product leveren. Klaar.
 • Ad vd Elzen

  2 maanden geleden
  Ik keur dit zeker niet goed maar een een negatieve recensie kan ook zeer vervelend zijn. Ook al heb je 99 zeer positieve recensies, lig je toch wakker van die ene voor jou onbegrijpelijke negatieve oneerlijke recensie. Als bedrijf of zzp-er voel je je compleet machteloos. Nog geen reden om dan kwaadwillend te worden.
 • Marjan Bos

  2 maanden geleden
  Veel te lage straf...volgende x doet ze het zo weer
 • JW Roskam

  2 maanden geleden
  300 euro boete en 250 euro schadevergoeding voor iets wat had kunnen leiden tot de dood van het slachtoffer..die bedragen hebben beide 2 nullen te kort. hier leert deze arrogante tante niet van.