Volledig scherm
PREMIUM
De koe die de vrouw aanviel in Lith, langs de Maas. Volgens de eigenaar is de koe heel beschermend naar haar jong. © Ingrid Lagarde

Koe valt vrouw aan bij wandeling langs de Maas: ‘Die koe nam haar op de horens. Ze leek een slappe pop’

Wat een mooie avondwandeling langs de Maas bij Lith had moeten worden, liep maandag uit op een drama voor Ingrid Lagarde (48) en haar vriendin (50). De vrouwen, beiden afkomstig uit Lith, volgden een wandelpad door een weiland, toen Lagardes vriendin plotsklaps werd aangevallen door een koe. 

Ingrid Lagarde (48) uit Lith raakte weer van streek als ze vertelt wat haar en haar vriendin maandag overkwam tijdens hun wandeling. ,,Die koe nam haar op de horens. Ze werd echt gelanceerd. Ze leek net een slappe pop.”

  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana te vinden: We willen afscheid kunnen nemen
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana te vinden: We willen afscheid kunnen nemen

    Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die vandaag is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”