De ‘cheffies’  van Sasja Roodenrijs zijn zo’n beetje een zelfstandig naamwoord aan het worden. Zelfs in Duitsland en België worden ze afgenomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De ‘cheffies’ van Sasja Roodenrijs zijn zo’n beetje een zelfstandig naamwoord aan het worden. Zelfs in Duitsland en België worden ze afgenomen. © Peter Franken

Koekjes van Sasja (37) veroveren wereld: in één jaar van oventje op vier hoog naar pand met acht man personeel

Moeder Sasja Roodenrijs raakte na haar scheiding haar huis én baan kwijt. Ter ontspanning begon ze vanuit haar flatje, vier hoog achter, koekjes te bakken. Een jaar verder werken er acht man in haar goedlopende koekjesbedrijf en kan ze zich een huis in de Delftse binnenstad permitteren. ‘Die koekies zijn echt mijn lifesavers’.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?