Koning Willem-Alexander.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander. © Rob Voss | RVD / Paul Tolenaar

Kroondomein Het Loo dit jaar gewoon maandenlang gesloten voor publiek

Een gedeelte van Kroondomein Het Loo in Apeldoorn gaat van september tot en met december dicht. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) aan deze site weten. Als koning Willem-Alexander vanaf volgend jaar nog aanspraak wil maken op overheidssubsidie voor het gebied, dan mag hij het nog maar een week sluiten, werd gisteren bekend. 

19 reacties

 • Bubba Jackson

  3 maanden geleden
  WimLex werkt weer hard aan zijn PR.
 • HAM Boelens

  3 maanden geleden
  Wat een gezeik!! Laat die lui 1 dag in de maand schieten. Bv 1e maandag van de maand. De hele zaak op slot 🔒 zij blij en iedereen hun zin. Geen extra geld. Allen 3x in het jaar de zaak vergrendelen.
 • P. Bloemheuvel

  3 maanden geleden
  Wat voegt dit geouweneel toe @deStentor? Een suggestieve kop en t reactieknopje aanzetten en achterover leunen. Is dat een krant runnen? . Flauwekul . Ga eens journalistiek bedrijven ...
 • Erik Biesemaat

  3 maanden geleden
  Het zoveelste bewijs dat de Oranjes niet over een moreel kompas beschikken. En aan reageerder Cleton hieronder: het mag volgens de wet niét, dus je kunt beter niet reageren als je er geen verstand van hebt.
 • A.G. de Jong

  3 maanden geleden
  Had iemand iets anders verwacht? Hij kijkt nu eenmaal op zijn medeburgers neer. Anderzijds is dat wat mij betreft ook volledig wederzijds.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  6

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?