Laat Shell-medewerker na megawinst de kurken ploppen? ‘Zoveel geld is niet uit te leggen’

Met videoEen nieuwe televisie, verbouwing van de badkamer of toch die extra vakantie? Gaan de duizenden Shell-medewerkers, na bekendmaking van de megawinst van 38 miljard euro, nu handenwrijvend naar de MediaMarkt, tegelboer of het reisbureau om hun bonus stuk te slaan? ,,Zoveel geld. Het is bijna niet uit te leggen.”

3 reacties

 • Y bethume

  1 maand geleden
  HAM Boelens u heeft een punt. Bezopen dit soort exorbitante bedragen!! Moet er een plafond komen voor de suuuuperrijken. Ja! Torenhoog belasten. Ja! En dat dan wel in de zogenaamde "Tekortenbak" en niet weer via een omweg naar zakkenvullers!
 • Desir�e Brouwer - de Geus

  1 maand geleden
  Ik ben erg benieuwd naar de reactie van de aandeelhouders!
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Shell heeft zoveel winst. Is het niet sociaal dat ze alle mensen eens helpen en dan wel op een goede manier om de belasting fraude van al die duizenden mensen te helpen een nette manier. Ieder op zijn eigen wijze. Want elke fraude is anders met de uithuisplaatsing van hun kinderen. Als die kinderen die terug willen terug brengen naar hun biologische ouders. Met een zak met geld en geleiden hoe het moet. En dan houdt zelf Shell geld over.
 1. Verslaafde vrouw bezorgt buurtbewoners nachtmerries: ‘Ik dacht een rustig leven te gaan leiden’
  PREMIUM

  Verslaafde vrouw bezorgt buurtbewo­ners nachtmer­ries: ‘Ik dacht een rustig leven te gaan leiden’

  Ze hebben 30 jaar lang met veel plezier in de portiekwoning gewoond en er hun kinderen grootgebracht. Maar sinds een half jaar is het leven van een aantal ouderen en hun buren in een regelrechte nachtmerrie veranderd. De wooncorporatie heeft namelijk een verslaafde vrouw in een van de portiekwoningen gehuisvest, en daar komen de meest ongure types op af. ,,Ik ben echt bang.’
  Den Haag