Mark van den Oever bij de grote boerendemonstratie deze zomer in Stroe.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark van den Oever bij de grote boerendemonstratie deze zomer in Stroe. © Brunopress

Landbouwakkoord nu al onder druk: FDF wil niet aan tafel met minister

Actiegroep Farmers Defence Force (FDF) wil niet met minister Piet Adema van Landbouw spreken over een landbouwakkoord. Dit akkoord is nodig om boeren nieuw perspectief te geven als ze minder dieren mogen houden. FDF gelooft echter niet dat de gesprekken zin hebben en zorgt daarmee voor een gevoelige dreun.

8 reacties

 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Het zal ze niet lukken. Dit is een plan die al jaren geleden bedacht is. Dit is de zoveelste minister die het wel even zal zeggen hoe het moet. Moet en niet vraagt hoe het anders Kan. Dus de boer heeft de kop verkeerd. Het zal goed komen maar dat duurt nog jaren.
 • Okkie de Vries

  2 maanden geleden
  FDF moet eens een keer ophouden met dat gezeur. Met HEN is niet te praten. Zelfs de overheid is nog een betrouwbaardere partij in gesprekken dan zij. Aan FDF hebben de boeren die in de problemen zitten helemaal niets. Ik hoop dat de boeren eens in gaan zien dat FDF het woord laten doen hun ondergang betekent. Uit onderzoeken is gebleken dat stikstof niet alleen een probleem is voor de natuur, het is ook schadelijk voor de mens. Iedereen moet wat verminderen om in leven te blijven. Ook industrie!
 • H de Vries

  2 maanden geleden
  Raar om te denken dat adema een buikspreekpop is. Alles wat hij in het openbaar zegt, meent hij zelf want is beleid van het kabinet waar hij deel van uit maakt en zelf in is gaan zitten.
 • Auke de Jager

  2 maanden geleden
  ♥️♥️ voor boeren
 • W. Kloppenburg

  2 maanden geleden
  Groot gelijk de boeren moeten pas aan tafel als het PAS melders probleem is opgelost. Je ziet nu alweer dat Adema de buikspreekpop van Remkes uitsluitend bezig is de zaak te traineren en vooruit te schuiven.