Özcan Akyol
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol © Joost Hoving

Leedvermaak over wat ooit de nationale trots was

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

4 reacties

 • Yvonne Veld

  3 maanden geleden
  Paul: Zou jij willen ruilen met een bagagemedewerker nu je weet wat voor zware "hondenbaan" ze hebben en voor welk salaris ze zich bij nacht en ontij de pleuris moeten werken? En zo is het met meer banen. De bedienende student in de horeca, terwijl de baas goud verdiende, een groot huis heeft, grote auto, meerdere keren per jaar op vakantie kan naar Verweggistan, enz. In de zorg aan het bed of als doktersassistente net zo. Hard werken voor een stuiver en applaus. Werken voor onderwaardering.
 • Paul Eijk

  3 maanden geleden
  Als van ouds weer to the point, wat me trouwens bevreemdt en niet alleen op Schiphol overal personeels tekort er was toch geld van regeringswege betaald om mensen in dienst te houden en toch is er veel personeel verdwenen hoe dan, als we vroeger door betaald kregen even zonder werk gingen we toch niet weg.
 • Marianne Steenbergen

  3 maanden geleden
  Ook ik ben geschrokken van de ontluisterende beelden op Schiphol en denk dat het met een beetje vooruit denken anders had gekund.
 • A. Kooi

  3 maanden geleden
  Het grootste probleem is die belachelijk lage salarissen van die verladers/koffer sjouwers.van 11 euro bruto.p/u er is een gewoon een groot personeels tekort.