Lily (9) wilde onzichtbaar zijn, maar nu niet meer: tv-kijkers sluiten gepest meisje in hun hart

met videoDe 9-jarige Lily Richardson wordt gepest op school. Om haar ‘apenoren’, om haar ‘pluishaar’. Op televisie vertelde ze erover, en stal de harten van de kijkers. Ze wordt overspoeld door lieve reacties en dat doet haar goed.

5 reacties

 • Karin Schouten

  1 maand geleden
  Lily blijf jezelf, dan ben je goed! Mijn dochter is ook vanaf de basisschool erg gepest. Ze is een vrije denker, een autonome persoon. Had kort haar en een bril die ze droeg als een sieraad. Ik werd steeds aangesproken door moeders, dat ze maar beter gewoon kon zijn, zo min mogelijk moet opvallen. Op gaan in de grijze massa dus. Alsof ze pesten over zichzelf afroept. Wij leren onze kinderen thuis hoe ze positief over zichzelf mogen denken en zichzelf mogen zijn. Je bent goed zoals je bent!
 • Julius Bruins

  1 maand geleden
  Pesters zijn losers
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Je bent slimmer dan al die andere kinderen,zoals je http://praat.Je komt er wel,ik heb ook een klein dochter van http://10.Je bent net zo wijs als zij is!!
 • J. Ruth

  1 maand geleden
  Mooi kind met zulke geweldige haren.... wacht maar tot ze begint te puberen, dan staan de jongens voor haar in de rij.
 • Karola Baarslag

  1 maand geleden
  Lily; je hebt ontzettend mooi haar en je bent een mooi meisje. Probeer je niet teveel aan te trekken van de pesters. Zij zijn alleen maar jaloers op jou omdat je jezelf bent en wilt zijn.