De ravage na het ongeluk in Losser.
Volledig scherm
PREMIUM
De ravage na het ongeluk in Losser. © Cees Elzenga

Losser probeert ‘huifkartrauma’ voetbalteam te verwerken: ‘Moet je dit soort rondritten wel doen?

Terwijl voetbalvereniging KVV Losser zondag het dramatische ongeluk met de huifkar probeert te verwerken, doemt de vraag op hoe het heeft kunnen gebeuren. Want een tractor die een kar met mensen trekt, dat is gewoon verboden. Tenzij de gemeente er een ontheffing voor verleent.

5 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Geen hysterie,het is rot maar eerst de boel goed,onderzoeken,misschien is alcohol drinken op zo,n kar niet een goed idee,niet direct verbieden,weet je hoeveel fietsers per jaar omkomen,ook verbieden?
 • C Dol

  1 maand geleden
  Dit soort huldigingen met een tractor en aanhanger/kar worden regelmatig gehouden. Ik kan me een soortgelijk ongeval in mijn geboortedorp herinneren, ongeveer 20 jaar geleden, waarbij een paar kinderen kwamen te overlijden. De aanhanger kantelde op een rotonde. Gewoon kappen met die gekkigheid! En vooral met dat drankgebruik erbij tijdens die ritten. Een huldiging kan gewoon veilig. Moeten er eerst weer doden vallen?
 • N Dekker

  1 maand geleden
  Hier was het wachten op. Super domme actie met een boerenkar, horen geen mensen in! Ga er dan ook niet in! Wie gaat de (letsel)schade betalen?! Zal vast ook niet de laatste keer zijn.
 • R Peters

  1 maand geleden
  Bij ons wordt al heel lang geen platte kar gebruikt maar een diepere kar. En tot nu toe nooit geen problemen. Al menig kampioenschap meegemaakt. Dus weet niet of dat de oplossing is. Beterschap voor de onfortuinlijke leden van KVV Losser.
 • T. de Vries

  1 maand geleden
  De vraag waarvan wij allemaal wisten dat die zal komen!? “Moet je dit soort rondritten wel doen?”. Natuurlijk moet je een huldiging op deze manier blijven doen! Het is een traditie en tradities moet je vanaf blijven. Bij dit soort dergelijke rondritten en is het van belang dat de bestuurder weet wat die doet en ten aller tijden het veilig zal houden. Goed herstel gewenst aan de slachtoffers en sterkte voor de families en bestuurder.