Mel Boas
Volledig scherm
© Mel Boas

Man (21) opgepakt die geld bood om huisarts-in-opleiding Bernard om te brengen

De politie heeft vanochtend een 21-jarige man uit Hoeksche Waard opgepakt die online geld zou hebben geboden om de Utrechtse huisarts-in-opleiding Bernard Leenstra om te brengen. Volgens de politie wordt de man verdacht van online opruiing en bedreiging.

4 reacties

 • R Peters

  7 maanden geleden
  Respect voor elkaar is helemaal weg. En zo blijven we maar door polderen.
 • Yvonne Veld

  7 maanden geleden
  Ook "net niet bedreigingen" zouden niet normaal en acceptabel moeten zijn want waar ligt de grens tussen er net achter blijven en er overheen gaan? Het zegt heel veel over het huidige fatsoen en respect dat we voor iemand met een andere mening of visie hebben. Binnen gezonde grenzen zouden verschillende meningen naast elkaar moeten kunnen bestaan zonder elkaar naar het leven te staan.
 • D.J. Pater

  7 maanden geleden
  Sterkte Bernard met alle shit die jij, en vele anderen in dit land, online over zich heen krijgen. Goed dat je dit naar buiten hebt gebracht.
 • P. Bloemheuvel

  7 maanden geleden
  En wie gaat dit hier weer goedpraten?
 1. Bekende politiewetenschapper vernietigend: ‘Agent die vrouw verwondde mag waterkanon nooit meer gebruiken’
  PREMIUM
  politiebonden boos

  Bekende politiewe­ten­schap­per vernieti­gend: ‘Agent die vrouw verwondde mag waterkanon nooit meer gebruiken’

  Het is volgens politiewetenschapper Jaap Timmer terecht dat het OM vervolging instelt tegen de agent die in Eindhoven een vrouw omverblies met een waterwerper. ,,Dit is zo’n beetje de ergste fout die je als bediener van een waterkanon kan maken. Wat mij betreft mag ze nooit meer achter zo’n kanon plaatsnemen”, zegt Timmer tegen deze site. De politiebonden reageren onthutst op de beslissing van het OM.