Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Man (40) aangehouden na ernstige mishandeling partner, vrouw naar ziekenhuis

Een 40-jarige man uit Den Bosch is vrijdag aangehouden aan de Piet Heinkade in Vlissingen. De man zou zijn partner ernstig mishandeld hebben bij het sluizencomplex. Hij is meegenomen naar het politiebureau.

De politie ging naar de straat nadat verschillende mensen melding van het incident hadden gemaakt. Niet ver van het sluizencomplex troffen de agenten een 41-jarige Vlissingse vrouw aan. Zij was gewond en lag op de grond. De vrouw moest voor behandeling aan haar verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis.

Getuigen

De politie zoekt naar meer getuigen van de mishandeling, die rond 21.00 uur plaatsvond. Zij kunnen zich melden via 0900-8844, of een tipformulier invullen.

  1. LIVE | Tekort aan handschoenen in zorg, aantal doden in Mexico blijft stijgen

    LIVE | Tekort aan handschoe­nen in zorg, aantal doden in Mexico blijft stijgen

    Nederlanders kunnen vanaf 15 juni weer op vakantie in veel landen binnen Europa. Wel zegt premier Mark Rutte dat mensen de lokale regels in acht moeten blijven nemen: ,,Ga wijs op reis.” Ook is bekendgemaakt dat verpleeghuisbewoners al vanaf 15 juni meerdere bezoekers mogen ontvangen, een maand eerder dan het kabinet zich tot dusver voornam. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het coronavirus. Lees hier het vorige liveblog terug.