Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Man (51) ontploft na tien jaar overlast van buurman en gaat hem te lijf met knuppel

Een 51-jarige man uit het Gelderse Velp die na tien jaar overlast explodeerde en zijn buurman met een knuppel te lijf ging, is veroordeeld tot een werkstraf. De rechtbank legde hem negentig uur werken op plus een gevangenisstraf van zestig dagen waarvan 58 dagen voorwaardelijk. De man zat al twee dagen in voorarrest. Hij moet de buurman 1500 euro smartengeld betalen.

3 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Ik vind het volkomen terecht dat de man na vijftien jaar ontplofte,had ie al jaren eerder moeten doen
 • Martin Maalderink

  1 jaar geleden
  Die1500 euro als hij ze hebben wil mooi op laten halen. Niets over maken!! Wat is dat voor uitspraak van dit rechter. Mag je ontploffen na jaren terreur.....ja toch.
 • WG Jansen

  1 jaar geleden
  Mooi voorbeeld van waar de partij die juist moet de-escaleren zijn handen niet wil branden. Met deze gevolgen. Lijkt me dan ook niet meer dan normaal dat de partijen (in de ruimste zin van de definitie) die met eenzelfde situatie te maken hebben eens stoppen met hun kop in t zand te steken (zgn. "niet mijn probleem" syndroom) en eens handelen ipv afwachten en hopen dat t overwaait.
 1. Rechtbank spreekt Henk R., alias de 'Zwarte Cobra', vrij van dubbele moordopdracht

  Rechtbank spreekt Henk R., alias de 'Zwarte Cobra', vrij van dubbele moordop­dracht

  De rechtbank heeft Henk R., alias de ‘Zwarte Cobra’ vrijdag vrijgesproken van het geven van de moordopdracht op de Griekse diamantair en drugshandelaar Henie Shamel en de doodslag op zijn vriendin Anne de Witte in Antwerpen, bijna dertig jaar geleden. De twee werden op 9 mei 1993 kort na middernacht in een geparkeerde auto onder vuur genomen door twee mannen en overleden enkele dagen later aan hun verwondingen.