Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Man (51) ontploft na tien jaar overlast van buurman en gaat hem te lijf met knuppel

Een 51-jarige man uit het Gelderse Velp die na tien jaar overlast explodeerde en zijn buurman met een knuppel te lijf ging, is veroordeeld tot een werkstraf. De rechtbank legde hem negentig uur werken op plus een gevangenisstraf van zestig dagen waarvan 58 dagen voorwaardelijk. De man zat al twee dagen in voorarrest. Hij moet de buurman 1500 euro smartengeld betalen.

3 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind het volkomen terecht dat de man na vijftien jaar ontplofte,had ie al jaren eerder moeten doen
 • Martin Maalderink

  1 maand geleden
  Die1500 euro als hij ze hebben wil mooi op laten halen. Niets over maken!! Wat is dat voor uitspraak van dit rechter. Mag je ontploffen na jaren terreur.....ja toch.
 • WG Jansen

  1 maand geleden
  Mooi voorbeeld van waar de partij die juist moet de-escaleren zijn handen niet wil branden. Met deze gevolgen. Lijkt me dan ook niet meer dan normaal dat de partijen (in de ruimste zin van de definitie) die met eenzelfde situatie te maken hebben eens stoppen met hun kop in t zand te steken (zgn. "niet mijn probleem" syndroom) en eens handelen ipv afwachten en hopen dat t overwaait.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?