Een Husky. Dit is niet de hond uit het verhaal.
Volledig scherm
Een Husky. Dit is niet de hond uit het verhaal. © EPA

Man die eigen hond op beestachtige wijze vermoordde mag van rechter weer hond als huisdier

Een 61-jarige man uit het Groningse dorp Muntendam mag van de rechter weer een hond. De man vermoordde in mei 2015 op beestachtige wijze zijn eigen viervoeter, maar mag nu toch weer een hond als huisdier nemen. Dat meldt RTV Noord.

7 reacties

 • Annie Hendriks

  2 jaar geleden
  Nooit meer een dier!!!!!!!!
 • Marianne Klaasen

  2 jaar geleden
  Dat de rechters bij tijd en wijle last hebben van ernstige dwaling was mij al bekend. Maar dat je in een dergelijke situatie toch weer een huisdier mag hebben, kan ik niet begrijpen. Wat is er mis bij de rechterlijke macht? Deze misdadiger had opgesloten moeten worden en hetzelfde lot moeten ondergaan als die arme hond heeft moeten ondergaan. Het wordt tijd dat dergelijke misstanden vele malen strenger worden aangepakt. Rechters kwijt u van uw taak.
 • Carla Straaten

  2 jaar geleden
  Onbegrijpelijk 😔 zo iemand mag van z'n leven geen dieren meer hebben. Honden zijn net kinderen. Totaal afhankelijk en trouw aan de gene die hem opvoed. Als je een kind zo gruwelijk behandeld en dood zeggen we toch ook niet gut neem gerust nog een kind. Nee die man is een schande en moet zich de ogen uit z'n hoofd schamen dat hij het überhaupt durft te denken. En de rechter??? Die had hem dat recht kunnen en moeten afnemen. Rechter schaam je!
 • J Hartholt

  2 jaar geleden
  Niet aan beginnen!
 • Eddy Scheffer

  2 jaar geleden
  Jammer dat zo’n hond er niets over kan zeggen...