De man en vrouw zijn door de politie veilig teruggebracht.
Volledig scherm
De man en vrouw zijn door de politie veilig teruggebracht. © Politie

Man en vrouw lopen over snelweg A58 om naar supermarkt te gaan

Een man en een vrouw hebben zaterdagavond wel een hele avontuurlijke wandeling gemaakt. De politie meldt dat de wandelaars over de A58 bij Oirschot liepen om naar een supermarkt te gaan.

12 reacties

 • Antje Wijntak

  11 maanden geleden
  Ik zou enkel als man mijn vrouw wel voor laten lopen. Op deze manier vangt zij als eerste de klap op. Of ben ik gewoon ouderwets? 😉
 • Juliana Van Poppel

  11 maanden geleden
  Taak voor de vrijwilligers om dit soort dingen uit te leggen. Ook wat een toilet en douche is en hoe je deze dingen netjes gebruikt.
 • monique Klas

  11 maanden geleden
  In heel veel landen is het heel normaal om naast de snelweg te lopen en/of te fietsen ..... mijn leerlingen van de ISK zijn zo ook eens naar Amsterdam gefietst....;-)
 • Marian Schuit

  11 maanden geleden
  M. H van den Brink, een inburgeringscursus is prima. Het leuke is dat ook behandeld wordt hoe ze een uitkering kunnen aanvragen. Mijn partner spreekt wel goed Nederlands na een inburgeringscursus, en is al 4 jaar in Nederland. Alleen de lessen op het Roc zijn klote, statushouders kwamen niet opdagen, zodat de lessen soms 3 keer herhaald werden. Bij taalinstituut Ad Appel in Aerdenhout geeft men goed les. Als je het zelf moet betalen doe je je best wel. Statushouders krijgen het gratis.
 • Nicole van Poelgeest

  11 maanden geleden
  Ik ben het helemaal met jou eens Merel van Gelder...oordeel niet zo snel mensen!