Het LUMC gaat onderzoek doen naar de precieze oorzaak van het overlijden.
Volledig scherm
Het LUMC gaat onderzoek doen naar de precieze oorzaak van het overlijden. © ANP

Man overleden na reanimatie op vaccinatielocatie Leiderdorp

Een 77-jarige man is gisterochtend overleden op de vaccinatielocatie in Leiderdorp. De man werd kort na zijn boosterprik onwel.

10 reacties

 • Joost Van Zutphen

  1 jaar geleden
  De man is overleden na vaccinatie en na een reanimatie. Triest maar waar. Zijn overlijden heeft waarschijnlijk met beiden niets te maken, maar sectie zal morgen uitwijzen of de reanimatie of de vaccinatie tot zijn overlijden hebben geleid.
 • R Peters

  1 jaar geleden
  Pietersen@, ik ben 3x gevaccineerd en ben ook helemaal niet bang. Maar moet wel in de bubbel voor mijn werk. Hoop dat u daar ook eens aan wilt denken. Ik kom voor mijn werk in aanraking met covid19. En zie al 2 jaar lang ellende.
 • Wim Paalderman

  1 jaar geleden
  nee hoeft er niks mee te maken te hebben, echter wel raar dat elke patient die in zieken huis beland voor wat anders als Covid en positief wordt getest , wel meetelt in de aantallen ... dat is meten met 2 maten .. ben blij dat ik die rommel niet heb genomen, ff uitzingen tot pakweg april en dan weer alles gewoon.... met gelukkige gedachte dat me geen zorgen wat dat middel betreft hoef te maken voor de toekomst
 • Susanna van Rijswijk - Lips

  1 jaar geleden
  Het hoeft niks met het vaccin te maken te hebben, echter wordt hierover wel een parlementaire vraag gesteld op http://europarl.europa.eu: Of de Commissie gezien de groeiende lijst van plotselinge sterfgevallen na uitrol van het vaccin, de kosten en baten opnieuw wil analyseren, gezien het absolute risico op ernstige - of zelfs dodelijke bijwerkingen. Sectie op enkelen wees uit, dat er een ongekende ophoping van lymfocyten aanwezig is in organen veroorzaakt door het vaccin...
 • Jeroen Oosterlaar

  1 jaar geleden
  Grappig hoe dit het "koren op de molen van de complotdenkers" wordt genoemd, maar als deze persoon met corona (niet persé aan) overleden zou zijn, diezelfde mensen "zie je nou wel hoe gevaarlijk het is" schrijven. We kiezen allemaal onze waarheden, stop eens met andere zienswijzen in de hoek zetten en houd je vizier wagenwijd open en stel vragen. Hoe we dingen zien staat niet gelijk aan hoe dingen daadwerkelijk zijn (bron: Hans Kazan, Hans Klok, David Blaine etc. en natuurlijk het Kabinet;)).