Marco Kroon moest zich eerder dit jaar verantwoorden bij de rechter voor de kopstoot die hij gaf aan een agent. Hij kreeg daarvoor een taakstraf van 100 uur.
Volledig scherm
Marco Kroon moest zich eerder dit jaar verantwoorden bij de rechter voor de kopstoot die hij gaf aan een agent. Hij kreeg daarvoor een taakstraf van 100 uur. © ANP

Marco Kroon verzet zich tegen wildplasboete na carnaval

De in opspraak geraakte oorlogsheld Marco Kroon gaf volmondig toe dat hij aan het wildplassen was vorig jaar tijdens carnaval in Den Bosch. Toch is hij het niet eens met de boete die hij daarvoor kreeg. Daarom gaat hij morgen naar de rechter.

  1. Miljonairs openen aanval op ‘ziekmakend’ Tata Steel: ‘We gaan het zelf wel oplossen’
    video

    Miljonairs openen aanval op ‘ziekmakend’ Tata Steel: ‘We gaan het zelf wel oplossen’

    Een groep van drie stichtingen gesteund door enkele kapitaalkrachtige ondernemers start een eigen onderzoek naar de oorzaak van de verhoogde kans op kanker en andere ziektes in de regio rond staalgigant Tata Steel. De benodigde één miljoen euro is al beschikbaar. In de ogen van de groep zijn de GGD en het RIVM te gevoelig voor de lobby van Tata Steel en laten zij cruciaal onderzoek liggen. ,,We hebben gezegd: dan lossen wij het zelf op.”