Margreet was 15 toen ze een relatie kreeg met Mike (46), de vader van een schoolvriendje.
Volledig scherm
PREMIUM
Margreet was 15 toen ze een relatie kreeg met Mike (46), de vader van een schoolvriendje. © Milan Rinck

Margreet (15) werd sluw verleid door dertig jaar oudere man: ‘Hij was als een vaderfiguur voor me’

Ze was nog maar 15 toen ze een seksrelatie kreeg met een dertig jaar oudere vader van een schoolvriendje. Langzaam werd ze ‘in zijn web getrokken’. Zij zag in hem een vaderfiguur, hij noemde haar zijn naughty playgirl bunny. Toen Margreets ouders erachter kwamen barstte de bom.

19 reacties

 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  Jeroen Oosterlaar, Ik schrijf "kinderen" en niet meisjes of jongens. Een volwassene die een kind misbruikt is altijd schuldig. De rechter legt een straf op als die schuld bewezen wordt.
 • Irene de Lange

  2 maanden geleden
  @Renzebrink juist dat onderdeel ontkracht de rest van je verhaal. Net als het stuk waarin "de meesten wel juist kunnen reageren" in je laatste reactie. DE tijden mogen verandert zijn maar de hersenhelften groeien niet harder daardoor. In Engeland noemen ze dit fenomeen grooming, het manipuleren van jongeren juist op de leeftijd waarin zij nog niet in staat zijn er doorheen te prikken of weerstand te bieden.
 • Ronald Kalkman

  2 maanden geleden
  Vergeten we hier niet nog een belangrijk element van het misbruiken van een 15 jarig meisje. De vrouw van deze predator is net zo goed schuldig omdat zij door het te faciliteren, terwijl ze er kennis van had er niets aan heeft gedaan.
 • Hulshof

  2 maanden geleden
  De straffen voor een misdrijf zijn in Nederland veel en veel te laag. Het vergrijp aan wie dan ook moet zwaar gestraft worden. De schade die ontstaat bij het slachtoffer is onherstelbaar een trauma voor het leven.
 • Marvelyn Eisden

  2 maanden geleden
  Deze man moet levenslang krijgen. Ze is een kind hoe durft hij misbruik te maken van haar situatie. De ministers moet meer geld gaan uitgeven aan gevangenisstraffen, zodat dat zulke mensen nooit meer vrij kunnen komen.
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?