Mark Gillis: ‘Stop maar, ik werk mee.’
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Gillis: ‘Stop maar, ik werk mee.’ © Sem Wijnhoven/DCI Media

Mark Gillis vertelt voor het eerst over de overval op hem: ‘Zwaar mishandeld, maar heb een kop van staal’

Even denkt Mark Gillis zijn laatste adem te hebben uitgeblazen, maar een van de drie overvallers geeft hem wat lucht. Die legt zelfs een vestje onder het hoofd van de zoon van multimiljonair Peter Gillis. Het is, een half jaar na dato, een herinnering van junior, wiens zaak nu aandacht krijgt in de opsporingsprogramma’s. Hij vertelt zijn verhaal over die novembernacht.

0 reacties

 1. Omur (32) kreeg levensgevaarlijk gif over zich heen ‘Ik denk de hele dag: wat als ik dood was gegaan?’
  PREMIUM

  Omur (32) kreeg levensge­vaar­lijk gif over zich heen ‘Ik denk de hele dag: wat als ik dood was gegaan?’

  Omur Arslan (32) uit Amersfoort dacht dinsdagavond dat hij dood zou gaan. Arslan, eigenaar van supermarkt Omur Markt op het Neptunusplein, kreeg pal voor zijn winkel onverwachts poeder van zwaar ongediertegif over zich heen. ,,Toen ik ’s avonds laat thuiskwam uit het ziekenhuis, zat de woonkamer vol familie op me te wachten. Iedereen was ongelooflijk geschrokken.’’
 2. De moordenaar van Els Borst blijft nog minimaal twee jaar in tbs: ‘Behandeling nog lang niet klaar’
  Met video

  De moordenaar van Els Borst blijft nog minimaal twee jaar in tbs: ‘Behande­ling nog lang niet klaar’

  Dat zielige hoopje mens dat totale onzin zat uit te kramen. Toen Bart van U., moordenaar van oud-minister Els Borst en zijn eigen zus Loïs, ooit voor het eerst voor de rechter verscheen, leek hij totaal de weg kwijt, ontoerekeningsvatbaar. Toch kreeg hij uiteindelijk acht jaar cel en tbs. In dat laatste regime zit hij nu twee jaar en moest de rechter vandaag besluiten of daar minimaal twee jaar bij zou komen. De rechtbank besloot daar net toe: ‘De behandeling is nog lang niet klaar'.