Op het station in Borne werd een boa van Blauwnet zaterdagnacht ernstig mishandeld. Foto is ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het station in Borne werd een boa van Blauwnet zaterdagnacht ernstig mishandeld. Foto is ter illustratie. © Ginopress

Medewerker van Blauwnet ernstig mishandeld op station Borne na controle zwartrijder in nachttrein

Een boa van vervoerder Blauwnet is zaterdagnacht ernstig mishandeld op het station in Borne. De man zou volgens getuigen na het betrappen van een zwartrijder in een worsteling terecht zijn gekomen en daarna meerdere keren tegen z’n hoofd zijn getrapt, toen hij al op de grond lag.

4 reacties

 • J Visser

  8 maanden geleden
  Iets met cultuur.. hele filmpje staat online.
 • Sina Hogeboom

  8 maanden geleden
  Met je eens @ Jacob respect is er niet méér.Ze hebben nergens,méér wat bij.
 • Jacob Vroegop

  8 maanden geleden
  Ik heb hier geen woorden voor. Triest hoe onze maatschappij verhard, geen respect meer. Overheid de tijd is echt gekomen om net zoals vroeger met de dienstplicht alle jongeren zich zouden moeten onderwerp aan discipline en respect.
 • Marianne Klaasen

  8 maanden geleden
  Dat krijg je ervan als je als overheid maar ach en wee blijft roepen als dit soort rottigheid gebeurt, maar vervolgens er niets mee doet. Hoe lang zitten we als samenleving hier nu al mee? En nog steeds is er niets mee gedaan. Oppakken dit tuig. Sowieso een gevangenisstraf, een flinke boete en daarnaast ook nog een flinke schadevergoeding aan het slachtoffer. Het is goed mis in onze samenleving. Ouders neem uw verantwoordelijkheid en ga uw kroost eens opvoeden.
 1. Deze 3 dominees geloven ondanks leegloop nog heilig in hun vak: ‘Dit zie je niet in een voetbalstadion’
  PREMIUM
  4

  Deze 3 dominees geloven ondanks leegloop nog heilig in hun vak: ‘Dit zie je niet in een voetbalsta­di­on’

  Help, de dominee verdwijnt. Protestantse predikanten gaan met pensioen, opvolgers zijn er onvoldoende. Wie wil er in deze tijd nog op de kansel staan? Zij dus. Een regionaal drieluik met senior Reinoud Koning (64), starter Arend van Mourik (34) en student Laura Wevers (24). ,,Vroeger ben ik gepest en liep met zelfmoordideeën, nu besef ik dat ik een doel heb op aarde.’’
  Putten, Zwolle, Kamperveen