Thuiswerkers stappen deze winter weer vaker in de auto naar hun werk om te besparen op energie thuis. Dat kan de komende maanden tot meer files leiden, vreest de Coalitie Anders Reizen.
Volledig scherm
Thuiswerkers stappen deze winter weer vaker in de auto naar hun werk om te besparen op energie thuis. Dat kan de komende maanden tot meer files leiden, vreest de Coalitie Anders Reizen. © Frank de Roo

Meer files door hoge energiekosten: thuiswerkers stappen weer in de auto

Thuiswerkers stappen deze winter weer vaker in de auto naar hun werk om te besparen op hun energierekening thuis. Dat kan de komende maanden tot meer files leiden, vreest de Coalitie Anders Reizen.

2 reacties

  • Paul Eijk

    2 maanden geleden
    En auto brandstof is toch ook fors gestegen ?
  • Marianne Klaasen

    2 maanden geleden
    Eigen schuld van de overheid. Je had veel meer onbelast moeten laten voor thuis werken. Dit zijn nu lachertjes. Hier kunnen de werkgevers niets aan doen. Zij willen vaak hun werknemers wel compenseren. Maar de belastingdienst (de overheid dus) is er als de kippen bij als ze denken, dat je ergens ook maar 10 cent beter van wordt. De overheid gunt de harde werker helemaal niets meer. Sterkte aan alle mensen, die deze winter de weg op moeten. De files zijn nu al erg, zelfs met dit redelijke weer.