HVZeeland
Volledig scherm
© HVZeeland

Meisje (4) overleden na frontale botsing Vlissingen

Een 4-jarig meisje uit Vlissingen is gisteravond aan haar verwondingen overleden nadat zij betrokken was bij een frontale botsing op de Nieuwe Zuidbeekseweg in die gemeente.

 1. Zien! Exclusieve filmbeelden van wolven op de Veluwe: ‘Ik hield mijn adem in’
  PREMIUM
  video
  4

  Zien! Exclusieve filmbeel­den van wolven op de Veluwe: ‘Ik hield mijn adem in’

  Vier jaar lang lag hij verstopt in de bossen van de Veluwe. Filmmaker Cees van Kempen maakte een uniek document over de terugkeer van de wolf in Nederland. Hij slaagde erin welpen op de Veluwe vast te leggen, de dynamiek van de roedels en het opmerkelijke aanpassingsvermogen van de wolf aan de Nederlandse omstandigheden. Het levert een unieke film op die in februari in première gaat. Wij hebben exclusief de eerste beelden én spraken de maker.
 2. Spoorwegdrama met blind slachtoffer, dorp boos en geschokt: ‘Zet eens vaart achter die tunnel’
  PREMIUM
  1

  Spoorweg­dra­ma met blind slachtof­fer, dorp boos en geschokt: ‘Zet eens vaart achter die tunnel’

  Wolfheze is boos en geschokt. Vrijdag gebeurde wat inwoners al jaren vreesden: een dorpsbewoner - een blinde man met een rollator- kwam om het leven op de spoorwegovergang midden in het dorp. ,,Het bewijst opnieuw hoe onveilig de spoorwegovergang in het dorp is’’, zegt Frans van Daal van Dorpsbelang Wolfheze. ,,Wij strijden al sinds 1993 voor een veilige oplossing. Maak nu eens vaart.’’