Melike Sahin woont in Rotterdam West, haar moeder is overleden, nu moet ze de huurwoning waar ze met haar moeder woonde, verlaten van Havensteder.
Volledig scherm
PREMIUM
Melike Sahin woont in Rotterdam West, haar moeder is overleden, nu moet ze de huurwoning waar ze met haar moeder woonde, verlaten van Havensteder. © Frank de Roo

Melike (28) moet huis uit na overlijden van haar moeder: ‘Hier liggen alle herinneringen’

Melike Sahin (28) uit Rotterdam-West verloor vorig jaar haar moeder aan de gevolgen van nierfalen. De woningcorporatie wil dat ze vertrekt uit het ouderlijk huis, waar ze haar hele leven heeft gewoond. Maar hoe en waar vindt ze een geschikte woning op de krappe woningmarkt? ,,De woningcorporatie laat me huizen zien die ze niet wegkrijgen, naast een seksshop.”  

3 reacties

 • Jan Kelder

  1 jaar geleden
  Velen vinden het misschien wel oke, maar stel je voor je hebt je hele leven bij je ouders gewoond, je wordt volwassen en leeft nog steeds bij je ouder(s) en dan opeens valt je moeder en/of vader weg en dan moet jij dus OOK dat huis verlaten omdat je er nooit bij stil hebt gestaan zodra je volwassen was om je ook als bewoner te laten registreren !!?? BELACHELIJK !!!! een vriend van mij heeft het ook meegemaakt, kwam iemand in z'n huis die 2 jaar in Nederland woonden en een goeie baan had !!
 • Hendrik Hooghordel

  1 jaar geleden
  Waarom zou zij mogen blijven wonen? Er staan mensen jaren op een wachtlijst. Het lijkt mij dat die voor gaan. Ze had zich (jaren geleden) ook kunnen laten inschrijven als woningzoekende. In mijn ogen is in alle (soortgelijke) gevallen per definitie de woning verlaten terecht.
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  De zoveelste al die het huis uit moet na het overlijden van een van de ouders. Tip, pak alles aan wat je krijgt.. Sterkte Melike !