Jeroen Appels/Van Assendelft
Volledig scherm
PREMIUM
© Jeroen Appels/Van Assendelft

Menno en Chantal verloren hun zoon Nick op tragische wijze: 'Vijf minuten te laat was ik. Vijf minuten...’

Als Nick die jongens die avond niet was tegengekomen, als Nick niet was gezwicht voor de groepsdruk.  Als hij Nick nét iets eerder had gevonden. Nick hém net iets eerder had geappt. ,,Vijf minuten te laat was ik. Vijf minuten...”

0 reacties

 1. Nieuw Nederlands onderzoek: mensen met diabetes hebben lagere levensverwachting

  Nieuw Nederlands onderzoek: mensen met diabetes hebben lagere levensver­wach­ting

  De levensverwachting van mensen met diabetes is flink korter dan die van mensen zonder de ziekte. Dat meldt het Diabetes Fonds op basis van een studie door onderzoeksinstituut Nivel en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het is volgens het fonds de eerste keer dat is gemeten hoeveel diabetici in Nederland overlijden. ,,Of je nu diabetes type 1 of type 2 hebt, de kans op overlijden is groter”, concludeert het fonds.
 2. Soldaat Freddy verongelukte op de Veluwe, op weg naar huis: ‘In mijn droom rijd ik dezelfde route’
  PREMIUM
  1

  Soldaat Freddy verongeluk­te op de Veluwe, op weg naar huis: ‘In mijn droom rijd ik dezelfde route’

  ,,Hij zal nooit ouder worden”, zegt Bertus Klomp, terwijl hij opkijkt naar het portret van zijn zoon aan de wand. Vrolijke ogen onder een enorm bos krullen. Een knappe gozer. 21 jaar was Freddy toen hij verongelukte in een scherpe bocht van de Meulunterseweg. 31 jaar geleden alweer, maar het leven van zijn ouders kreeg nooit meer écht glans. ,,We worden ouder, maar ik mis hem alleen maar meer en meer.”