Joost Hoving
Volledig scherm
© Joost Hoving

Met de praatjes van BBB heb ik niks, maar de klare taal van Caroline spreekt me wél aan

Linda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

3 reacties

 • Rudy Noordink

  4 weken geleden
  Ik blijf erbij zoals gezegd. De huidige generatie boeren, uitgezonderd de biologische, heeft al zoveel kapot gemaakt. Wanneer je om je heen kijkt zie je grote vlaktes met Engels raaigras of maïs. Vele wallen met bomen en struiken zijn verdwenen. Ook wordt er teveel met landbouwgif gewerkt. Onze natuur gaat zo naar de knoppen. Toen ik begin jaren 70 met de auto naar Utrecht reed, zat deze vol met dode insecten, nu bijna geeneen ???
 • J. Albers

  4 weken geleden
  Typische reactie van een columnist die "D66 heeft gestemd". Lijkt me beter dat u niet alleen op de vorm van communiceren let maar voor naar hetgeen mevr. v. d. Plas inhoudelijk te melden heeft. Dat domme gezwets van u over halveren van de veestapel of geleuter over platspuiten van gronden of wat u daar ook maar mee bedoeld. ik adviseer u om goed te luisteren naar haar, u kunt daar klaarblijkelijk nog een hoop van leren.
 • Rudy Noordink

  4 weken geleden
  Daar ben ik het helemaal mee eens.
 1. LIVE | Brusselse jongeren vieren einde lockdown, politie zet waterkanon in
  Coronavirus

  LIVE | Brusselse jongeren vieren einde lockdown, politie zet waterkanon in

  Na sluitingstijd van de terrassen in Brussel zijn veel mensen op straat blijven hangen. Op het Flageyplein had zich een feestende menigte van een paar duizend jongeren verzameld. Ze hadden zelf luidsprekers meegebracht en er werd gedanst en gedronken, waarbij niemand zich nog aan een veilige afstand hield of een mondkapje droeg. En op Curaçao worden de maatregelen versoepeld, maar geldt op Moederdag nog wel een rijverbod. Dit liveblog is gesloten. Het nieuwe liveblog lees hier.
 1. Video van de Dag | Dit is de bekendste kat van Nederland (en binnenkort te zien op Netflix)

  Video van de Dag | Dit is de bekendste kat van Nederland (en binnenkort te zien op Netflix)

  21:59
 2. Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland
  Play

  Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland