Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © ANP

Miljonair afgeperst met seksfilm na bezoek aan prostituee: ‘Heel pikante beelden’

Een Haagse vastgoedmiljonair is afgelopen zomer door een prostituee en drie mannen gechanteerd. De ondernemer werd gefilmd tijdens een bezoek aan de dame en moest een flinke som geld betalen, anders zouden de pikante beelden worden gepubliceerd.

De Haagse vrouw en de drie mannen moeten maandag voor de rechter verschijnen. Ze eisten aanvankelijk een halve ton van de Haagse miljonair (62), maar dat bedrag werd later teruggebracht naar 10.000 euro. Ze dreigden dat de beelden op televisie zouden verschijnen en ook bij zijn echtgenote terecht zouden komen als hij niet over de brug kwam. De Hagenaar kreeg te horen dat hij genoeg geld had en dat hij elke dag gevolgd werd.

 1. Esther (33) redde meisje dat door dertien honden bijna verscheurd werd: ‘Ze wilden haar opeten’
  PREMIUM

  Esther (33) redde meisje dat door dertien honden bijna verscheurd werd: ‘Ze wilden haar opeten’

  Een middagje winkelen met haar vriend in Maastricht eindigde voor de 33-jarige Esther Tuls in een nachtmerrie. Een meisje van elf werd voor hun ogen gruwelijk aangevallen door dertien zeer agressieve honden. Met gevaar voor eigen leven bevrijdde het tweetal het tienermeisje uit haar benarde situatie. Deze week, zes jaar later, werden ze gehuldigd voor hun heldendaad. ,,Ik heb heel lang in therapie gezeten.”
 2. Ruime meerderheid LTO-boeren vindt harde protestacties helemaal niks

  Ruime meerder­heid L­TO-boe­ren vindt harde protestac­ties helemaal niks

  Lang niet alle boeren staan achter de hardere acties van bijvoorbeeld Farmers Defence Force. Uit een enquête onder ruim vijfduizend leden van belangenorganisatie LTO Nederland blijkt dat minder dan drie op de tien boeren achter hardere demonstraties staan. Een grote meerderheid (71 procent) is wél voorstander van publieksvriendelijke activiteiten, op voorwaarde dat er sprake is van een duidelijk onderhandelingsdoel.