Een vaccinatielocatie van de GGD in Almere.
Volledig scherm
Een vaccinatielocatie van de GGD in Almere. © ANP

Minder dan helft kwetsbaren maakte prikafspraak, vijftigers versneld uitgenodigd

Van de 1,5 miljoen mensen die op basis van een medische indicatie de afgelopen weken zijn opgeroepen voor een coronavaccinatie, hebben er slechts 670.000 een afspraak gemaakt. Dat meldt de GGD. Vijftigers worden deze week daarom versneld uitgenodigd voor een prikafspraak.

13 reacties

 • L.J.H. Jonkeren

  1 jaar geleden
  Ok, toch geplaatst. Prima.
 • L.J.H. Jonkeren

  1 jaar geleden
  Dus..... ook al censuur bij de Stentor? Ik had eigenlijk niet anders verwacht. Zal het op Facebook vermelden.
 • L.J.H. Jonkeren

  1 jaar geleden
  Het verbaast me niet dat er steeds minder mensen gehoor geven aan de oproep. Waarom ,ou je als gezonde niet kwetsbare mens een vaccin nemen wat eigenlijk geen vaccin is in de ,oude, zin van het woord en waarvan nog helemaal niet duidelijk is wat het op termijn met je doet? Ik ga in elk geval onder geen enkele voorwaarde. .
 • gerda tiemens

  1 jaar geleden
  Heb medische indicatie,afgelopen zaterdag uitnodiging ontvangen.Zelfs 2! Als er zo veel ruimte is,waarom kan ik dan pas 9 juni terecht voor een eerste prik.En gezonde mensen om mij heen met de zelfde leeftijd,(geboren in 1962),hebben de eerste prik al gehad.
 • gerrit vorderman

  1 jaar geleden
  Mijn man en ik zijn als kwetsbare 60 minder nog aan het wachten op de uitnodiging Niet zo gek dus dat er nog niet veel afspraken gemaakt zijn als de uitnodiging niet verstuurd is.