Alle eenmanszaken, waaronder veel zzp'ers, kunnen straks hun vestigingsadres helemaal laten verbergen in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KVK).
Volledig scherm
Alle eenmanszaken, waaronder veel zzp'ers, kunnen straks hun vestigingsadres helemaal laten verbergen in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KVK). © ANP XTRA

Minister: Zelfstandigen kunnen binnenkort adres afschermen in KvK-register

Alle eenmanszaken, waaronder veel zzp’ers, kunnen straks hun vestigingsadres helemaal laten verbergen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Dat wil minister Micky Adriaansens (Economische Zaken), die haar visie op het register naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

  1. Indische jongeren voelen eindelijk beetje erkenning: ‘Pas schoolboeken aan, vertel verzwegen verhaal’
    PREMIUM
    1

    Indische jongeren voelen eindelijk beetje erkenning: ‘Pas schoolboe­ken aan, vertel verzwegen verhaal’

    Voor het eerst is maandagavond de ‘Nationale Herdenking 15 augustus’ in Den Haag ’s avonds live op televisie te zien, op primetime. Op die dag herdenken jong en oud het einde van de Tweede Wereldoorlog in voormalig Nederlands-Indië. Jongeren met Indische en Molukse wortels voelen eindelijk een beetje erkenning voor hun lang verzwegen geschiedenis, maar er is wat hen betreft nog méér nodig. ‘Ik zou graag zien dat deze herdenking dezelfde status krijgt als de Nationale Herdenking op 4 mei op de Dam’.