Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Misschien dat onze ideeën over vervoer zullen veranderen als het geld gaat kosten

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

4 reacties

 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Als het geld gaat kosten? Het kost al een vermogen ! Nederland staat in de top van allerlei auto- belastingen en is een van de duurste mbt het OV..
 • HA Klomp

  2 maanden geleden
  Fijn dat grootverdieners zich niet druk hoeven te maken over hun autokosten. Grootverdieners - links………wat klopt hier niet????
 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  In de Coronacrisis hebben veel meer mensen een auto gekocht. Later ook vanwege die mondkapjesplicht. Ik denk niet dat al die extra auto's weer verkocht zijn, dus die rijden ook nog steeds. En leaseauto's zijn hot. Feit is dat het weer enorm druk op de wegen is. Ik moet zelf beroepsmatig de weg op, ook naar- en van mijn werk. 's Nachts rijden er geen bussen, en waar ik werk, komen ook helemaal geen bussen. We zijn wel verhuisd en mijn wederhelft kan nu op de fiets/e-scooter naar zijn werk.
 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  Thuiswerken werkt niet! Na maanden verplicht thuis te hebben gezeten kan ik dat beamen, het is improductief als je niet gewoon met je collega’s fysiek in een ruimte kunt zitten of niet bij een probleem of vraag simpelweg naar iemand toe kan lopen. Ik werd er op een gegeven moment ook depressief en gedemotiveerd van! Het is heerlijk om weer op kantoor bij de koffieautomaat bij collega’s te staan. Dus logisch dat iedereen weer gewoon naar het werk gaat.