Moeten Hayk (10) en Alex (8) straks het land uit omdat één vinkje ontbreekt?

VideoZe groeien op tussen de koeien, fietsen naar school en dromen van een topsportcarrière. Veel Nederlandser dan Hayk (10) en Alex (8) vind je ze niet. Toch dreigen de broertjes uitgezet te worden naar Armenië, een land waar ze nog nooit zijn geweest. 

4 reacties

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Het is net of die criminelen en opruiers mogen blijven en gezinnen met kinderen of jongelui die het hier goed doen en al jarenlang hier wonen, worden zonder pardon het land uitgezet. Wéér de omgekeerde wereld en een hoop stress, zeker voor zulke jonge kinderen die hier hun leven hebben opgebouwd. Ze kunnen later zelf nog de keuze maken terug te gaan. Nederland heeft dit soort dingen weer veel te lang laten duren!! En ondertussen duizenden criminele gelukszoekers binnen laten...bah.
 • wilma siefers

  2 maanden geleden
  Stuur al die misdadigers maat terug maar dan kan niet omdat het land van herkomst ze niet wil hebben. Wij hebben ook liever dit gezin dat dat tuig.
 • Erik te Lochem

  2 maanden geleden
  @Joostvanzutphen: alsof kinderen slachtoffer moeten worden van keuzes van hun ouders.
 • Joost Van Zutphen

  2 maanden geleden
  Tja, zoals altijd worden kinderen het slachtoffer van verkeerde keuzes van de ouders. Het is niet anders in de hele wereld; of de ouders verslaafd zijn, hun kinderen niet helpen met school, hun kinderen mishandelen, kinderarbeid laten verrichten of tegen beter weten in hun tijd in een vreemd rekken zodat hun kinderen ontheemd zijn als ze het land uitgezet worden. De principiële vraag is in hoeverre Nederland op moet draaien voor de (bewuste) keuzes van de ouders.