Motorrijder om het leven gekomen bij ongeluk, grote groep kijkers moet weg van politie

VideoEen motorrijder is zondagavond om het leven gekomen bij een ongeluk in Tilburg. Dat gebeurde op de kruising van de Beethovenlaan met de Stokhasseltlaan.

Een motor en een auto botsten op elkaar op de kruising. Daarbij raakte de man zwaargewond. Een traumahelikopter werd opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Daarbij werd de motorrijder ook gereanimeerd. 

De politie liet op Twitter weten dat de motorrijder naar het ziekenhuis was gebracht. Niet veel later werd gemeld dat hij aan zijn verwondingen was overleden.

Grote groep omstanders moet weg

De politie heeft de vele omstanders die naar het ongeval kwamen kijken opgedragen weg te gaan op straffe van een bekeuring. Na twee keer te hebben gevorderd gingen de vele omstanders huiswaarts.

Een groep omstanders kwam kijken naar het ongeluk. Na de tweede keer vorderen door de politie keerde de groep huiswaarts.
Volledig scherm
Een groep omstanders kwam kijken naar het ongeluk. Na de tweede keer vorderen door de politie keerde de groep huiswaarts. © Jack Brekelmans
Een traumahelikopter werd opgeroepen naar het ongeluk.
Volledig scherm
Een traumahelikopter werd opgeroepen naar het ongeluk. © Jack Brekelmans/Persburo BMS
  1. LIVE | Vanaf 15 juni meer bezoek toegestaan in verpleeghuizen

    LIVE | Vanaf 15 juni meer bezoek toegestaan in verpleeg­hui­zen

    Nederlanders kunnen vanaf 15 juni weer op vakantie in veel landen binnen Europa. Wel zegt premier Mark Rutte dat mensen de lokale regels in acht moeten blijven nemen: ,,Ga wijs op reis.” Ook is bekendgemaakt dat verpleeghuisbewoners al vanaf 15 juni meerdere bezoekers mogen ontvangen, een maand eerder dan het kabinet zich tot dusver voornam. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het coronavirus. Lees hier het vorige liveblog terug.