Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

Na ongepast appje van mijn baas slikte ik mijn woorden in, daar ben ik niet trots op

Zij ZegtJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

2 reacties

 • Jeroen Oosterlaar

  1 jaar geleden
  Vernomen, nee want vrouwen zijn tere, fragiele, breekbare wezentjes. Dat schrijf ik met een hele dikke knipoog ;). Mannen overkomt door soort dingen evengoed, maar als wij erover praten worden we uitgelachen. Overigens, deze mevrouw stelt dat de mening van vrouwen ondervertegenwoordigd is in de media, maar als ik kijk naar de samenstelling van columnisten in deze krant kijk........................
 • K. van Venen

  1 jaar geleden
  Snap het niet,als vrouw kun je toch tijdens het etentje je wel uitspreken over hoe je het de svond vind gaan. En niet lul denken maar lul hardop zeggen. Goed Bezig!
 1. ‘Ik ken veel monogame relaties waarin iedereen vreemdgaat’
  Podcast

  ‘Ik ken veel monogame relaties waarin iedereen vreemdgaat’

  In de laatste aflevering van het eerste seizoen van de podcast Over de Liefde van het AD gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde met haar vriendin Elles en maakt ze de balans op. Wat heeft ze geleerd over de liefde? Alle geïnterviewden komen nog eens aan bod: Kaouthar Darmoni over zelfliefde en sisterhood, Linda Duits over de traditionele huisje-boompje-beestje-relatie, Saskia Noort over daten en single-zijn, Eveline Stallaart over open relaties en monogamie en Milou Deelen over seks en seksueel vrij zijn. Wat waren hun belangrijkste lessen? Elles: ‘Iedereen worstelt met het ‘perfecte plaatje’.