In de Lange Leidsedwarsstraat ontstond na de moordaanslag op Peter R. de Vries in juli 2021 al snel een bloemenzee. De misdaadverslaggever overleed later in het ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Lange Leidsedwarsstraat ontstond na de moordaanslag op Peter R. de Vries in juli 2021 al snel een bloemenzee. De misdaadverslaggever overleed later in het ziekenhuis. © Ramon van Flymen

‘Narcoterreur’ zorgt voor nieuwe werkelijkheid in Nederland

Aanstaande woensdag is het een jaar geleden dat Peter R. de Vries werd neergeschoten. Zijn moord joeg een schokgolf door de samenleving. De tragedie roept de vraag op: kan Nederland nog loskomen van narcoterreur?

1 reactie

  • Eric Moll

    2 maanden geleden
    Wat zouden we veel veiliger kunnen leven als onze overheid met dezelfde verbetenheid als waarmee ze ons het geld uit de zak kloppen deze narcoterreur zouden bestrijden, even hard zouden terugslaan richting deze maffia als ze nu doen om ons allemaal Keti Koti-vieringen door de strot te duwen, boeren in hun bestaan bedreigen zónder perspectief te bieden, overdreven regelzucht inzetten waardoor we onze zorg lamleggen, geld verdienen in ALLE gevallen op maatschappelijk welzijn voorrang geven.