Het testcentrum in het winkelcentrum aan de rand van Kranenburg is een van de centra waar Nederlandse grensgangers sinds zaterdag gratis een test kunnen laten doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het testcentrum in het winkelcentrum aan de rand van Kranenburg is een van de centra waar Nederlandse grensgangers sinds zaterdag gratis een test kunnen laten doen. © DG

Nederlanders doen gratis coronatest in Duitsland: voor het werk én om te winkelen en tanken

NIJMEGEN/KRANENBURG - Nederlanders die regelmatig in Duitsland moeten zijn, mogen zich sinds zaterdag gratis op corona laten testen. De maatregel is bedoeld voor Nederlanders die werken in Duitsland, maar wie graag tankt en boodschappen doet bij de oosterburen krijgt ook een gratis test, blijkt in Kranenburg.

1 reactie

 • henk nikkels

  3 weken geleden
  zeer goed initatief
 1. Eén dode en veel overlast door harde wind, zwaartepunt voorbij
  VIDEO

  Eén dode en veel overlast door harde wind, zwaarte­punt voorbij

  De harde en soms stormachtige wind heeft op verschillende plaatsen in Nederland overlast veroorzaakt door onder andere omgewaaide bomen. Daarbij kwam in Oudleusen iemand om het leven. De komende uren wordt het wat rustiger maar in het waddengebied zal dat pas vannacht het geval zijn. In de loop van morgen wordt het ook wat droger maar het is nog altijd te koud voor de tijd van het jaar, zegt Alfred Snoek van Weerplaza.
 1. Zware crash bij Ugchelen, inzittenden auto spoorloos
  Play

  Zware crash bij Ugchelen, inzitten­den auto spoorloos

 2. Dieren leggen het loodje op kinderboerderij Kampen: 'Voer ze niet!!'
  Play

  Dieren leggen het loodje op kinderboer­de­rij Kampen: 'Voer ze niet!!'