Nederlanders massaal naar ‘vuurwerkwalhalla’ België: ‘Wordt met twee maten gemeten’

videoFanatieke vuurwerkliefhebbers trekken zich niets aan van het verbod om sierpotten af te steken deze jaarwisseling. Bij vuurwerkwinkels net over de grens in België slaan ze nu al massaal hun voorraad in.

2 reacties

  • E van der Harg

    1 maand geleden
    Meten met twee maten is het. Het mag wel of t mag niet, dus ook wie er nu al met vuurwerk onderweg is mag wat mij betreft die rommel inleveren. Dat gezanik van 'we mogen al zo weinig, en we laten ons dit feestje niet afpakken' ... gossie, sneue types. Nee, gewoon niet. Voor mij nooit meer. Leve de schone lucht, iedereen zijn vingers en ogen nog en heerlijk niet je nek breken over bergen afval. En het geld dat je bespaart vergeet ik dan maar even...
  • rampen

    1 maand geleden
    Is er geen vuurwerk verbod voor dit jaar? Dan snap ik niet dat politie deze kopers niet aanhoudt en kijkt naar illegaal vuurwerk én het vervoer daarvan. Mag je dan zeggen "we doen nu nog niet moeilijk over 25 kilo"?. Dat kun je aan de buitenkant van de auto niet zien en voor 800 euro vuurwerk is zeker méér dan 25 kilo. Aanhouden dus! Dat zou heel veel ellende voorkomen,denk aan opblazen geldautomaten en andere voorzieningen en (lawaai) overlast! We lezen dat elke dag in onze Stentor/regio.