Victor Spijkerman met zijn honden bij zijn tent in het Valkenswaardse buitengebied: ,,
Volledig scherm
PREMIUM
Victor Spijkerman met zijn honden bij zijn tent in het Valkenswaardse buitengebied: ,, © René Manders/DCI Media

Negen honden maar geen woning: Victor (45) slaapt met ‘zijn kinderen’ in een legertent

In de soap rond de nu al maanden in wanhoop verkerende Victor Spijkerman is een nieuw hoofdstuk aangebroken. De 45-jarige Dommelnaar bivakkeert sinds deze week samen met zijn negen honden in een legertent in het buitengebied van Valkenswaard, vlakbij de Belgische grens. ,,Je zou het vooruitgang kunnen noemen, maar dan wel de verkeerde kant op.”

6 reacties

 • eline boerhof

  12 maanden geleden
  Gun deze man een plek mensen. Ik denk dat de dankbaarheid je zal verassen. Iemand die alleen woont en niet goed meer voor zichzelf kan zorgen. Iemand met een huisje waar hij toch niks meer mee doet? Please help hem en zijn hondjes. Gedoneerd heb ik al is de link moeilijk te openen. Dit is de link https://gofund.me/8e4c1aef Laten we hem helpen
 • A de Fries

  12 maanden geleden
  Ik heb jaren in hetzelfde schuitje gezeten, maar dan met slechts één hond, en herken de onmogelijke situatie. Victor kan wel wat hulp en financiële ondersteuning gebruik en, honden zijn duur! Daarom ben ik een GoFundMe voor dit mooie tiental begonnen. Kun je een paar euro missen? Graag! https://gofund.me/c25286fc
 • henk hartog

  12 maanden geleden
  De nieuwkomers krijgen wel snel een huurwoning, hij niet? Gek verhaal
 • Ed Bosch

  12 maanden geleden
  9 honden... Vrijwillig je eigen woning uit, meneer maakt geen handige keuzes in het leven. Wie verhuurt er iets aan iemand met 9 honden? Maar gelukkig willen genoeg mensen hem helpen, als hij maar niet naast hun komt wonen.
 • AM BEEK

  12 maanden geleden
  Is er dan geen plek voor deze man met zijn dieren een oude schuur of oud huisje .triest dat we in dit prachtige land geen plekje hebben voor nood gevallen.somszie je vaak een pand leeg staan. Hopende dat hij dan hoe wrang ook in de tent mag blijven .buitenlanders worden toch ook geholpen????