Özcan Akyol
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol © Joost Hoving

Nooit was er emotie, maar nu Sophie Hermans persoonlijk wordt geraakt, zijn er blijkbaar grenzen overschreden

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

7 reacties

 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  Deze dame is nu eenmaal een politiek lichtgewicht, daar hoeft geen verschil van mening over te bestaan. En de enige reden waar ze haar positie aan heeft te danken is het feit dat ze de dochter is van een partijprominent (met weliswaar een zeer dubieuze reputatie, maar dat past daarentegen wel weer bij de VVD) en doordat ze de assistent was van Mark Rutte. Ze zit daar zeer zeker niet op eigen kracht. Misschien dat ze moest huilen wegens een moment van zelfinzicht!
 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  Politiek bedrijven is een smerig spel. Als je niet aan dit spel mee kunt doen, hoor je niet in de politiek thuis. Deze dame is dus niet geschikt hiervoor. En Wilders slaat zoals gewoonlijk de spijker op de kop. Helaas willen er nog te weinig mensen naar hem luisteren, totdat het te laat is. En dan is huilen te laat. Rutte is een wolf in schaapskleren, die Nederland naar de knoppen helpt. En ja, deze dame is een tassendrager van hem. Dus dan niet gaan janken als ze over je heen vallen.
 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Sophietje had behoorlijk last van een dosis zelfmedelijden, dat was overduidelijk. Arme meid, toch...🙈
 • Johan De vries

  2 maanden geleden
  Wát een aanstellerij zeg, verschrikkelijk. En dat moet ons land regeren.. 2e kamer onwaardig die Hermans.
 • Casper Hijkoop

  2 maanden geleden
  Gewaagde positie Eus, waarvoor hulde. Volgens mij sla je namelijk de spijker op de kop. Toch benijd ik Hermans niet. Volgt ze Rutte, dan bevindt ze zich vroeg in haar carrière op een potentieel zinkend Rutte-schip. Kiest ze voor toekomstbestendige accenten, dan zal de partij het haar niet in dank afnemen. En je kunt over Wilders van alles zeggen, maar met zijn instinct is hier weinig mis.