Nadat Peter Gillis en Nicol Kremers aanvankelijk een mishandeling ontkenden, gaven ze vorige week toe dat er 'een incident' heeft gespeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadat Peter Gillis en Nicol Kremers aanvankelijk een mishandeling ontkenden, gaven ze vorige week toe dat er 'een incident' heeft gespeeld. © Talpa Network

OM: Gillis beet Nicol in rug en neus, kneep in haar borsten en rukte een oorbel uit

Peter Gillis heeft eind mei tijdens  een ‘incident in de privé-sfeer’  zijn vriendin Nicol in neus en rug gebeten, in haar borsten geknepen en haar oorbel uit haar oor getrokken. Ook trok hij aan haar haren en armen en duwde haar tegen de muur.

15 reacties

 • Marcel Poll

  1 maand geleden
  D Westerveld is er wel bij geweest denk ik?? Geen aangifte toch??welke mishandeling dan??? Klaar....lekker ons overal mee bemoeien is leuk joh
 • Chris Huisman

  1 maand geleden
  Wel fijn te lezen dat het de heer Hartog stug lijkt, hij heeft immers ergens foto’s gezien.
 • Chris Huisman

  1 maand geleden
  Precies Auke, maar wel je hartjes voor de boertjes blijven plaatsen hoor! Want dat voegt wel wat toe😂
 • Auke de Jager

  1 maand geleden
  Wat een krant......pfffffff
 • Erik Biesemaat

  1 maand geleden
  @ Willem Muis, helemaal eens, die vraag heb ik hier al vaker gesteld. Maar de Stentor vindt kennelijk dat we van de misdragingen van deze “realityster” op de hoogte moeten blijven.
 1. Overblijfmeester (25) raakt baan kwijt na aangifte meisje (12) en spant zélf zaak aan: ‘Grote nachtmerrie’
  PREMIUM
  6

  Overblijf­mees­ter (25) raakt baan kwijt na aangifte meisje (12) en spant zélf zaak aan: ‘Grote nachtmer­rie’

  Tijdens een kringgesprek op school vertelt een 12-jarig meisje dat overblijfmeester H.K. (25) haar ‘op verkeerde plekken heeft aangeraakt’. De Utrechter wordt op staande voet ontslagen. Het Openbaar Ministerie besluit na lang onderzoek de zaak te seponeren, maar het blijft wél op zijn strafblad staan en dus kan H.K. sindsdien niet meer met kinderen werken. ,,Ik wil uit deze nachtmerrie komen.”