De coronapost in Beek en Donk na de aanslag met vuurwerk
Volledig scherm
De coronapost in Beek en Donk na de aanslag met vuurwerk © Fotopersburo Bert Jansen/Harrie Grijseels

Oma stierf en opa kon niet worden getest, kleinzoon (22) blaast corona-post op: ‘Ik was woedend’

Hij verloor zijn oma aan corona en opa had verschijnselen van de ziekte, maar kon niet worden getest. Het bracht een 22-jarige jongen uit Gemert ertoe om samen met zijn Helmondse vriend (26) de corona-post in Beek en Donk op te blazen. 

14 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Niet goed te praten vreemd om zo extreem te reageren,een gedegen onderzoek en behandeling is denk ik zinniger dan de bak in en vergoeding van de reparatie
 • Lucas Knol

  1 jaar geleden
  Ik kan mij zijn frustratie goed voorstellen, vooral met die bekeuring er nog achteraan.
 • Inge

  1 jaar geleden
  Hé...een klein beetje empathie, oké..? Natuurlijk is het verkeerd wat ze deden, net als te veel drinken. Ze geven achteraf aan dat ze dat snappen en dat het ze spijt. Heb zelf een zoon van die leeftijd. Heeft geen autistisch spectrum problemen, maar zou als mij of zijn oma zoiets overkwam ook zeer emotioneel reageren. Corona is gewoon een rotziekte die velen héél hard treft! Het maakt mensen machteloos en woedend. Ze zullen vast de gevolgen wel aanvaarden.
 • Marinus van Boeyen

  1 jaar geleden
  Beste heer v.den Brink. Lees mijn stukje nog eens rustig over. vriendelijke groet, Marinus
 • Van den Briink

  1 jaar geleden
  Dus als je je lam drinkt en enigszins beperkt, kun je vrijwel ongestraft je gang gaan. Sorry, maar er zijn ook voor zuiperts grenzen. Dus toch een stuk "zitten" hoort erbij.
 1. Overblijfmeester (25) raakt baan kwijt na aangifte meisje (12) en spant zélf zaak aan: ‘Grote nachtmerrie’
  PREMIUM
  7

  Overblijf­mees­ter (25) raakt baan kwijt na aangifte meisje (12) en spant zélf zaak aan: ‘Grote nachtmer­rie’

  Tijdens een kringgesprek op school vertelt een 12-jarig meisje dat overblijfmeester H.K. (25) haar ‘op verkeerde plekken heeft aangeraakt’. De Utrechter wordt op staande voet ontslagen. Het Openbaar Ministerie besluit na lang onderzoek de zaak te seponeren, maar het blijft wél op zijn strafblad staan en dus kan H.K. sindsdien niet meer met kinderen werken. ,,Ik wil uit deze nachtmerrie komen.”