Omtzigt-bedreiger en corona-activist Danny V. moet toch de cel in

VIDEOCorona-activist Danny V. is vanochtend door het Gerechtshof Den Haag in hoger beroep tot vier maanden cel veroordeeld, waarvan de helft voorwaardelijk. V. bedreigde vorig jaar zomer Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt op het Plein voor de Tweede Kamer. ,,Ik zal je doodslaan, vieze kankermongool", riep hij.  

3 reacties

 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  Sneu figuur. Tuurlijk zijn er voor dit soort malloten altijd weer verzachtende omstandigheden omdat ze zo'n zielig leven hebben. Plempen zich vol met drank, drugs, pillen of lachgas en hebben achteraf oh zo'n spijt. Wat ze een ander met hun gedrag aandoen interesseert ze geen lor.
 • Eric Moll

  1 jaar geleden
  Fatsoen en solidariteit zijn in orde, maar als je geconfronteerd wordt door (overheids)professionals en bedrijfsleven met maniertjes en regeltjes om jou buitenspel te zetten, geld af te troggelen en maatschappelijk het onderspit te laten delven en iedereen komt er altijd mee weg, dan wordt het steeds moeilijker zelf fatsoen en solidariteit hoog in het vaandel te houden. We moeten terug naar de menselijke maat, niet de letter van de wet de benchmark laten zijn. Menselijkheid, tolerantie is troef.
 • Paul Eijk

  1 jaar geleden
  Gelukkig is fatsoen nog steeds onder veruit de grootste groep mensen, alleen de schreeuwers (je hoort op de dam ook alleen 1 man onder vele tien duizenden mensen roepen) de grote meerderheid houd zich fatsoenlijk, misschien moeten we niet teveel aandacht aan dergelijke uitzonderingen geven?