In Rotterdam werd Leandro Fernandes, die toen bij PEC Zwolle speelde, beroofd.
Volledig scherm
PREMIUM
In Rotterdam werd Leandro Fernandes, die toen bij PEC Zwolle speelde, beroofd. © Pro Shots / Toin Damen

Onder bedreiging pistool wordt oud-speler PEC Zwolle beroofd van horloge, ketting en armband

,,Ik wil je schieten”, klinkt het richting voetballer Leandro Fernandes (22) bij een gewelddadige beroving in Rotterdam eind vorig jaar. De buit: een armband met diamanten van Cartier, een goudkleurig horloge, tas van Dior, gouden ketting en goedgevulde portemonnee.

5 reacties

 • Erik Biesemaat

  4 maanden geleden
  Natuurlijk heb je van andermans spullen af te blijven. Maar wat is het toch dat voetballers en andere pseudo-BN’ers hebben met dure kettingen, tassen en vooral horloges? Doet mij denken aan: mensen geven geld uit dat ze niet hebben om dingen te kopen die ze niet nodig hebben om indruk te maken op mensen die ze niet mogen.
 • Bert Ten kate

  4 maanden geleden
  @jeroen: wacht maar totdat je er zelf één nodig hebt. Stop toch eens met dat oordelen en insinueren
 • W. Kloppenburg

  4 maanden geleden
  Nogal dommig om zonder beveiliging de show te stelen met glimmers en dergelijke. Berovingen zijn immers dagelijkse kost.
 • Hans van Dijk

  4 maanden geleden
  Ik vind het pas een apart slag volk, dat te bedonderd is om te werken voor hun spullen, en daarom maar mensen beroven met een wapen. Bovendien nog met een bivakmuts over de kop, zodat ze niet op een camera herkend worden. De lafaards.
 • J. Ridder

  4 maanden geleden
  Het is een apart slag volk, die advocaten.
 1. Sluwe bende overrompelt bejaarden met spookverhalen: 'Kwam zó zuiver over’
  nep-rechercheurs

  Sluwe bende overrom­pelt bejaarden met spookverha­len: 'Kwam zó zuiver over’

  In Noord-Holland en mogelijk ook elders in Nederland zijn oplichters actief die zich voordoen als rechercheurs en medewerkers van de politie. Zij doen dat om het vertrouwen te winnen van hun veelal oudere slachtoffers. In zeker vier gevallen zijn bij een huisbezoek kostbare bezittingen gestolen. De politie vermoedt dat een georganiseerde bende achter de oplichting zit. ,,Ze maken gebruik van spookverhalen.”