Een groep van zo'n 30 à 40 mensen heeft zich voor de deur van het restaurant verzameld om steun aan het personeel en de eigenaren te betuigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een groep van zo'n 30 à 40 mensen heeft zich voor de deur van het restaurant verzameld om steun aan het personeel en de eigenaren te betuigen. © Koen Laureij

Ontruiming dreigt bij restaurant Utrecht vanwege negeren coronacheck: 'We zijn klaar voor deze strijd’

De Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma heeft vanavond restaurant Waku Waku in Utrecht per direct gesloten. Eigenaren Floris Beukers en Naphassa Parinussa lieten vorige week namelijk weten niemand te controleren op de coronacheck. Ook aan het verzoek van vanavond, om de zaak te sluiten, hebben zij vooralsnog geen gehoor gegeven. En dus is zaak is nog gewoon open.  

  1. Richard (51) terroriseerde zijn kinderen jarenlang: ‘Wat hij deed tart het voorstellingsvermogen’
    PREMIUM
    2

    Richard (51) terrori­seer­de zijn kinderen jarenlang: ‘Wat hij deed tart het voorstel­lings­ver­mo­gen’

    Het leven van de vier kinderen en de ex-vrouw van de 51-jarige Richard van T. uit Veenendaal moet ‘een hel zijn geweest’, aldus het Openbaar Ministerie. Zelfs als moeder met haar kinderen uit huis vlucht, durft ze niet te vertellen wat er zich al die jaren achter hun voordeur heeft afgespeeld. Jaren later staat de vader terecht voor verkrachting, mishandeling, vrijheidsberoving en ontucht.