Ontsnapte psychiatrische patiënt Peter M. is gevonden

De 43-jarige Peter M., die afgelopen zaterdag na een onbegeleid verlof verdween uit de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder, is terecht. Dat meldt zijn zus. Het nieuws wordt door bronnen rond het onderzoek bevestigd. Rond 13.30 uur werd hij door omstanders herkend op het NS-station van Breda.

 1. Uit kliniek Den Dolder ontsnapte Peter M. wilde volgens zus naar Duitsland vluchten
  Play
  Update / video

  Uit kliniek Den Dolder ontsnapte Peter M. wilde volgens zus naar Duitsland vluchten

  Kort voordat Peter M. (43) uit de forensisch psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder ontsnapte, heeft hij tegen zijn zus gezegd dat hij naar Duitsland wilde vluchten. Dat bevestigde de zus van M. in het tv-programma Pauw. De politie heeft vanavond een foto en signalement verspreid van M. De man verdween zaterdag tijdens zijn proefverlof en is sindsdien spoorloos. Zijn familie bestempelt hem als ‘levensgevaarlijk’.
 2. Meer dan 50 tips over ontsnapte Peter M., onderzoek richt zich op bekenden van M.

  Meer dan 50 tips over ontsnapte Peter M., onderzoek richt zich op bekenden van M.

  Met man en macht zijn politie en justitie op zoek naar de 43-jarige voortvluchtige psychiatrisch patiënt Peter M. Die ontsnapte zaterdag tijdens een onbegeleid verlof uit de omstreden forensisch psychiatrisch kliniek in Den Dolder. Dat is dezelfde kliniek waar ook Michael P., de moordenaar van Anne Faber, verbleef. De politie heeft inmiddels meer dan vijftig tips gekregen over de verdwijning. Onderzocht wordt of M. mogelijk hulp heeft gehad rondom zijn ontsnapping.
 1. Tulpenfestivals van start, maar wat is er eigenlijk te zien
  Play

  Tulpenfes­ti­vals van start, maar wat is er eigenlijk te zien

 2. Moeder schaatsbroers Mulder: 'Bij de start kijk ik even weg'
  Play

  Moeder schaats­broers Mulder: 'Bij de start kijk ik even weg'