Een videostill van Sebastijaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Een videostill van Sebastijaan. © RTL 4/Ontvoerd

‘Ontvoerde’ Sebastijaan uit Glane na 8 jaar teruggevonden in Oostenrijk

Na acht jaar weet Gijs Sonnema (53) uit Glane dat zijn zoon Sebastijaan (12) nog leeft en waar de jongen woont: in Oostenrijk. Sinds de zomer van 2014 houden zijn ex-vriendin en haar ouders Sebastijaan daar verborgen. De ontknoping van een jarenlange zoektocht was dinsdagavond te zien in het tv-programma Ontvoerd.

15 reacties

 • Natascha Smienk

  2 maanden geleden
  Toeslagenaffaire, de jeugdzorgaffairre is vele malen groter.dossiers vol fouten die klakloos worden overgenomen zonder te toetsen.valse beschuldigingen,vervreemding vanaf dag 1.Er wordt niet gekeken naar mogelijkheden-oplossing,ondeskundig personeel,kinderrechten die massaal worden geschonden.vraag een kind naar zijn belang ,dit is cruciaal het gaat om hen. Zo gaat deze overheid met een kind om
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Ik heb de moeder gemist. De schoonvader niet. Die kun je nergens bij hebben zo te zien. Die heeft geen inlevingsvermogen. Anders zou die zijn mond weleens moeten houden en luisteren. Wel hield hij zijn dochter weg.!?! Maar na de uitzending weet niemand wat er allemaal is gebeurt. Slechte uitzending.
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Heb verder geen menig=ng..maar dit soort verhalen heeft altijd twee kanten.....
 • Hennie Moelard

  2 maanden geleden
  @Irene de Lange, vaders in een slachtofferrol en onttrekken zich aan verantwoordelijkheid? Lekker kort door de bocht of niet In Nederland is het zo dat je een alimentatie plicht hebt dus financiële verantwoordelijkheid heb je sowieso. Daarnaast wijst men alleen naar de moeders die het daadwerkelijk frustreren Ik weet dat het verdriet groot genoeg is en dat er geen sprake is van slachtoffertje spelen Vaak gaat het zo als John v/d Heuvel laat zien, vaders hebben ook rechten net als hun kinderen.
 • Lianne Voortman

  2 maanden geleden
  Met kromme tenen gekeken, wat een enge familie, te noemen schoonvader ( narcist pur sang) dochter/ moeder, weet heel goed dat ze haar kind willens en wetens weg houdt bij zijn vader, schoonmoeder, niet gezien maar zal ook een duistere rol spelen in het geheel. Dupe is op de eerste plaats het kind die zo geïndoctrineerd is.Schande gewoon