Geiten in de stal van de boer uit Hurwenen
Volledig scherm
PREMIUM
Geiten in de stal van de boer uit Hurwenen © COR DE KOCK

Ook boeren mét vergunning moeten vrezen voor inkrimping omdat stikstofcrisis maar doorgaat

Boeren die een geldige natuurvergunning hebben, kunnen zomaar gedwongen worden minder dieren te houden als de stikstofcrisis voortduurt. Dat blijkt uit recente uitspraken van rechters, onder meer in Gelderland.

2 reacties

 • B Zieleman

  1 maand geleden
  En gewoon doorgaan met die massa-immigratie, hoor!!! Gewoon doorgaan met zwarte vervuiling (Schiphol, Tata Steal, Chemelot, Shell, BP, enz, enz.) en boeren wegpesten! Help de boeren, dat als ze minder vee hebben, dan financieel. De tussenhandel verdiend er ook veel te veel aan! En heel veel gaat het buitenland in. Nederland moet veel meer zelfvoorzienend blijven ipv alles het land uitjagen! Zeker op het gebied van de ("schone") landbouw.
 • K Bosman

  2 maanden geleden
  Ja Ja. Schiphol is gered met uitkoop van boeren en de regering kon er zogenaamd niks tegen doen en nu ineens gaan ze weer los met allerlei verzinsels. Tjeerd zal zijn gelijk krijgen.
 1. ‘Walgelijk’ filmpje met racistische uitspraken schaadt vertrouwen: ‘Tegen deze politie moeten we opkijken?’
  PREMIUM

  ‘Walgelijk’ filmpje met racisti­sche uitspraken schaadt vertrouwen: ‘Tegen deze politie moeten we opkijken?’

  Politiemensen die samen naar buiten traden om racisme van collega's aan de kaak te stellen, vrezen dat échte veranderingen uitblijven. De politieleiding bezweert het tegendeel. Voor Nederlanders met een migratieachtergrond is het uitgelekte filmpje de zoveelste klap in het gezicht. ,,Het gedrag dat ik hier zie, is gedrag dat ik eerder bij een hooligan zou verwachten dan bij de personen die de wet dienen te handhaven.”