Ook de hond krijgt een jas aan als het regent: ‘Je moet dieren niet behandelen als poppetjes’

dierendagSteeds meer baasjes kopen een jasje of trui voor hun hond, signaleert dierenspeciaalzaak Pets Place. Is het commerciële onzin of pure noodzaak? ‘Puck en Nino vinden het gewoon lekker.”

6 reacties

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Ik heb een mini Maltezertje van bijna 15, deze honden hebben een dunne, enkele vacht. Bij normale temperaturen doe ik hem niks aan, ook helemaal niet nodig. Bij frisse temperaturen wel, hij rilt anders van de kou.
 • Liesbeth Schut

  2 maanden geleden
  Hondenkleding is alleen zinvol bij dieren die of geen of een slechte vacht hebben of honden die oud en/of ziek zijn. Anders doe je er meer kwaad dan goed mee. Voor de meeste honden geldt dat ze zich beter warm kunnen lopen dan een jasje dragen als ze het koud hebben. Laat ze lekker rennen 🤗.
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  Ik heb hier maar twee woorden voor: complete waanzin!
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Ik heb jarenlang bij een dierenarts gewerkt. De dierenarts was absoluut tegen dit soort "kleding". Reden: de natuurlijke weerstand van de hond gaat op zo'n manier hollend achteruit.
 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Ik vind het ongelooflijke onzin huisdieren in te pakken,ze zijn al ingepakt met hun vacht,straks dragen ze nog schoenen,net als die enorm dure voeding,het wordt steeds gekker,natuurlijk staat het iedereen vrij om dat te doen maar flauwekul blijft het
 1. Duizenden computers, telefoons en parfums in beslag genomen bij huiszoekingen door FIOD

  Duizenden computers, telefoons en parfums in beslag genomen bij huiszoekin­gen door FIOD

  Duizenden computers, mobiele telefoons en parfums zijn vandaag door de FIOD in beslaggenomen bij vijf huiszoekingen in Nederland. Ook is er een kantoor doorzocht. De invallen zijn onderdeel van een Europees onderzoek naar een mogelijke criminele organisatie die parfums en elektronica online verkoopt zonder daag btw over af te dragen. Ook meerdere auto's en een illegaal vuurwapen werden meegenomen.