Op deze school rennen kinderen rond met nepwapens: ‘Willen een wowfactor creëren’

Een initiatief voor een nieuwe basisschool met bijzonder onderwijs in Lelystad zorgt voor onrust op sociale media. De website toont militaristische foto's van kinderen met nepwapens, waar plastic balletjes mee afgeschoten kunnen worden en die lijken op bestaande vuurwapens. Ook bevat de introductietekst voor de nieuwe school talloze taalfouten.

26 reacties

 • o van zonneveld

  1 maand geleden
  ik nodig Daniel De Boer van harte uit om een keer langs te komen in het jongerencentrum https://almere.yfc.nl/ en iets op te zoeken over hoe ga ik met mensen om die Dyslexie hebben.
 • Daniel De Boer

  1 maand geleden
  o van zonneveld Als je mij benaderd als ''Danielle'' dan verdien je het niet een inhoudelijke reactie terug te krijgen, denk je niet? Leer eerst maar eens lezen. Dat laat me immers niet het gevoel krijgen alsof je iets van de situatie in Lelystad weet.
 • o van zonneveld

  1 maand geleden
  Geachte: Danielle. De meeste jongeren die toen 16 jaar waren, kwamen van 1980 tot 1990 in het eerste jongerencentrum in Lelystad ik weet niet of jullie dit nog weten.? http://fotos.serc.nl/flevoland/lelystad/lelystad-40253/ die zat toen in de klinker. Ik hoor graag van jullie welke jongerencentrum jullie nu bedoelen die in Lelystad zit? en of daar ook een website van te vinden is?
 • Daniel De Boer

  2 maanden geleden
  o van zonneveld Er zijn jongerencentra though, beter zoeken.
 • o van zonneveld

  2 maanden geleden
  Probleem jongeren kunnen het beste aangepakt worden door middel van een jongerencentrum die de gemeente aanwijst die verdeelt is per wijk zodat er meer jongeren kunnen komen. je ziet nergens een jongerencentrum staan op de website van https://www.welzijnlelystad.nl/ik-zoek-hulp/jongeren/jongerenwerk/ voor jongeren van 12 tot 23 jaar. van ma tot za van 20 tot 23 uur. en woe van 14 tot 17 uur van 10 tot 12 jaar. https://www.trapnotov.nl in Almere heb je er ook een.Waarom Lelystad niet?