Inspiratie voor het feest van de Arnhemse gemeenteraad: het Oktoberfest in München in tijden van corona, met een serveerster met een indrukwekkende stoet van bierpullen.
Volledig scherm
PREMIUM
Inspiratie voor het feest van de Arnhemse gemeenteraad: het Oktoberfest in München in tijden van corona, met een serveerster met een indrukwekkende stoet van bierpullen. © Felix Hörhager/dpa

Ophef over ‘Oktoberfest’ voor Arnhemse raadsleden: ‘Ze slaan de plank volkomen mis’

De gemeenteraad van Arnhem organiseert dit jaar een opvallend alternatief voor de jaarlijkse onderlinge barbecue. Het wordt een ‘Oktoberfest’ op 23 september in Musis Maar niet iedereen heeft er zin in. 

4 reacties

 • J Visser

  2 jaar geleden
  Ik zie het probleem niet. Iedereen heeft recht op een personeelsfeest
 • M. Schuitemaker

  2 jaar geleden
  https://www.muenchen.de/veranstaltungen/oktoberfest.html In München is er ook dit jaar geen “Oktoberfest” ivm Corona. Groet, Mascha F.
 • R. Gerritsen

  2 jaar geleden
  Goed voorbeeld doet goed volgen.
 • René van den Bergh

  2 jaar geleden
  Ik begrijp überhaupt niet waarom er op kosten van de belastingbetaler een feest georganiseerd moet worden, ze verdienen al geld aan de belastingbetaler, voor het werk wat ze doen (niet eens zoals het hoort, maar dat is ieder zijn eigen mening). Laat ze het lekker zelf betalen en niet wij als belastingbetaler. Dit is een grove schande voor de belastingbetaler. Als ze een feest willen, lekker ZELF betalen en niet de belastingbetaler.