Het spookhuis aan de Wierdense Iepenlaan, dat sinds de dood van de bewoner vorig jaar zomer steeds verder in verval raakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het spookhuis aan de Wierdense Iepenlaan, dat sinds de dood van de bewoner vorig jaar zomer steeds verder in verval raakt. © Carlo ter Ellen DPG Media

Oplossing in zicht voor vervallen spookhuis met ongedierte: tien erfgenamen opgespoord

Bewoners uit de Wierdense Iepenlaan hoeven niet lang meer aan te kijken tegen de griezelige, ingezakte en overwoekerde woning in hun straat. Het Rijksvastgoedbedrijf wil dat het huis zo snel mogelijk wordt opgeruimd en opgeknapt. De vraag is nu alleen of de organisatie dat zelf doet of de erfgenamen die toch nog gevonden zijn.

2 reacties

 • Emma Nieboer

  3 maanden geleden
  In dit soort gevallen altijd beneficair aanvaarden. Voorkomt problemen. Bij negatief saldo de erfenis verwerpen.
 • Sander Hoek

  3 maanden geleden
  Wees op je hoede als erfgenaam! Niet zelden dikke ruzies bij meerdere gegadigden en achterstanden in rijks en gemeentelijke lasten etc. Zekerheid boven alles en een akte van verwerping laten opmaken dit kan eventueel na enig onderzoek naar restvermogens.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.